ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το Box360 είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (δε διαθέτει έκθεση των προϊόντων) που δραστηριοποιείται στο χώρο του οικιακού και επαγγελματικού φωτισμού. Αποτελεί ιδέα δύο διαφορετικών επαγγελματικών ομάδων με κοινό όμως όραμα την διάθεση ποιοτικών και οικονομικών λύσεων φωτισμού, συνδυάζοντας το μοντέρνο ή vintage σχεδιασμό με την αξιοπιστία και εξοικονόμηση ενέργειας.

Στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να δείτε μία μεγάλη ποικιλία από φωτιστικά και λάμπες και να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα τις αγορές σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα απαρτίζεται από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών, στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών χώρων και έχει τη δυνατότητα να σας προτείνει τη βέλτιστη λύση για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης διαθέτει δυναμικό με την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να σας προσφέρει εύκολη και ευέλικτη περιήγηση στο διαδικτυακό τόπο του Box360 και να διευκολύνει τις online συναλλαγές σας σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας.

about-us-box360

Σύγκριση 0

Δεν υπάρχουν προϊόντα

To be determined Μεταφορικά
0,00 € Σύνολο

Ολοκλήρωση Παραγγελίας