Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς ή με email, εντός 24 ωρών από την ώρα πραγματοποίησής της. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν (με βάση τις παρακάτω προϋποθέσεις) αφού πρώτα παραλάβει και επιβαρύνεται με το μεταφορικό κόστος από και προς το κατάστημά μας.

Πολιτική Επιστροφών

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβει τα προϊόντα.

Για να γίνει η επιστροφή θα πρέπει:

  • Τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης.
  • Να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να στείλετε email, εξηγώντας τους λόγους που επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή.
  • Να στείλετε με δική σας ευθύνη και χρέωση τα προϊόντα στην έδρα της επιχείρησης.
  • Να μην έχει παρέλθει το διάστημα των 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
  • Να έχει ειδοποιηθεί το κατάστημα για την επιστροφή των προϊόντων.
  • Στον έλεγχο που γίνεται μετά την επιστροφή, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση.

* Στα φωτιστικά τα οποία εισάγονται (κατόπιν παραγγελίας, Fischer & Honsel, Faro Barcelona, Ideal Lux) δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

* Τα προϊόντα LED χαμηλής τάσης (12V, 24V, 42V) δεν έχουν εγγύηση και δεν αντικαθίστανται.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων της αξίας των προϊόντων θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.


Σύγκριση 0

Δεν υπάρχουν προϊόντα

To be determined Μεταφορικά
0,00 € Σύνολο

Ολοκλήρωση Παραγγελίας